Милен Иванов0887 69 56 34

Защо е необходимо да повишавате личната си подготовка?

Екип ви е необходим, за да се решават сложни проблеми и да се постигат и най-високите върхове и цели, да се поддържа чувството на единство и солидарност.
Да се нарече екип група от хора, които работят заедно, не означава да имаме екип. Екип означава сравнително постоянен персонал, ясно разпределение на ролите, висока информационна и професионална надеждност на организацията. Истинският екип споделя обща идея, има обща целенасоченост, той е конкурентен, професионален, има тактическа и стратегическа гъвкавост, и действа бързо и ефективно при неочаквани промени.

Тактическата подготовка е основата на служебната дейност на всяка структура от сектора за сигурност.

Тя в най-висока степен осигурява комплексното обучение на служителите за умели и съгласувани действия в сложни ситуации.

Именно за това, този вид подготовка е и една от основните дисциплини в нашите курсове.

 

Контраснайперска тактика

 

Контраснайперска тактика - TS7

Снайперският обстрел – най-често използвания метод за извършване на покушения. Професионалните снайперисти изучават режима за движения на обекта и изчисляват мястото и времето за най-сигурния изстрел. Притаени и маскирани те дебнат и е само въпрос на време да изпълнят задачата си. Ефективното противодействие? Познавайки тактиката на противника ще успеете да организирате ефективно противодействие и да разкривате опасността още в етапа на подготовката на терористичния акт.